FAQ

Fiecare participant va avea propriul computer, de aceea trebuie să veniţi cu pc-urile sau laptop-urile personale. La campionatele de FIFA18, Mortal Kombat, dar și la alte competiții surpriză pe care vi le pregătim, vă punem la dispoziție PC-uri/console și controllere.
Da, toţi participanţii vor avea acces la internet.
Răspunsul la această întrebare depinde de competiție: pentru jocurile cu calificare la etapa națională (LOL 5v5, DOTA2 5v5 și FIFA18) nu se impune o restricție în ceea ce privește facultatea de proveniență a studenților participanți – într-o echipă de CS:GO cu 5 membri se impune ca minim 2 dintre aceștia să fie studenți ACS, asupra celorlalți 3 participanți neexistând o astfel de restricție; referitor la celelalte competiții (HS și MK), participanții vor fi obligatoriu studenți ai Facultății de Automatică și Calculatoare, scopul nostru fiind organizarea de evenimente pentru studenții pe care îi reprezentăm.
Da, este necesară prezentarea carnetului de student, dar și a cărții de identitate.
Orice echipă poate completa din nou formularul de înscriere. Astfel, în cazul în care unul dintre membri nu poate ajunge, acesta poate fi înlocuit. Pentru competiție, va fi luată în calcul ultima înregistrare. Atenție însă, aceste modificări se pot face doar în perioada de înscrieri (verificați calendarul evenimentului pentru mai multe detalii: http://lanparty.lsacbucuresti.ro/calendar/2018-03/)
Pentru competiția de FIFA vă punem noi la dispoziție controllere. Voi trebuie să veniți echipați cu chef de joacă şi bună dispoziție!
Depinde de la an la an. În mod normal, activitățile din fiecare seară ar trebui să se termine în jurul orelor 3:00-4:00 AM, dar acest lucru poate varia în funcție de cât de strânse sunt meciurile. Recordul evenimentului a fost competiția de League Of Legends 5v5 de acum 2 ani, care s-a terminat la ora 10:00 AM.
Dacă sunt în seri diferite, nu este absolut nicio problemă. Dacă sunt în aceeași seară și există suprapuneri de program între meciuri din competiții diferite ce implică un același jucător și dacă nu se găsesc soluții de reprogramare a meciurilor, jucătorul va fi nevoit să părăsească o competiție 1v1 în favoarea uneia 5v5, iar dacă ambele sunt de același fel va fi nevoit să aleagă competiția din care va fi descalificat.
Nu, înscrierea se face doar în baza formularelor prezente pe site. Desigur, există posibilitatea ca cineva să nu mai poată participa, iar echipele se vor completa cu cei aflați la eveniment.
Participanţii se vor putea bucura de competiţii pe XBOX ONE sau PlayStation 4.
Pentru diverse informaţii, fiţi cu ochii pe site sau pe evenimentul de pe facebook. În timpul competiţiilor, voluntarii şi GameMasterii vor sta la dispoziţia tuturor concurenţilor în cazul în care aceştia vor întâmpina dificultăţi.
Atmosfera de la un eveniment ca LAN Party nu se poate compara cu cea de acasă când te joci online, competitivitatea simţindu-se mult mai puternic la eveniment, când îţi vezi adversarii şi poţi comunica cu aceştia şi cu toţi ceilalţi studenţi din toată ţara cu care împarţi aceeaşi pasiune.