LAN Party National Edition, devenit deja tradiţie, evenimentul a reunit în 3 zile de competiţii aproximativ 1000 de studenţi participanţi din 7 centre universitare din ţară. A 13-a ediţie a fost formată din 2 etape, locală şi naţională, iar iubitorii de jocuri video precum League of Legends, Defense Of The Ancients 2, FIFA17, Counter-Strike: Global Offensive, HearthStone și Mortal Kombat s-au întrecut pe ei înşişi pentru a deveni câştigătorii competiţiei.

Toţi participanţii au avut şansa de a concura pe XBOX ONE sau PlayStation 4, bucurându-se şi de o competiţie de Heroes of the Storm la etapa naţională. Toate acestea au contribuit la crearea unei atmosfere unice şi exuberante la una dintre cele mai dinamice petreceri destinate împătimiţilor de jocuri video.

LAN Party: National Edition v2 a fost unul dintre cele mai mari evenimente realizate de către LSAC Bucureşti împreună cu LSAC Iaşi. Acesta a reuşit să adune în cele doua zile de competiţii în jur de 500 de iubitori de jocuri, din centrele universitare participante. Studenţii pasionaţi de League of Legends, Defense Of The Ancients 2, FIFA 16, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone și Mortal Kombat şi-au arătat skill-urile şi pofta de victorie.


Totul s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxantă şi plină de viaţă, fiind un mediu perfect pentru o “sesiune” de gaming. Nu au lipsit nici competițiile pe smartphone, XBOX 360, PlayStation 4 sau Wii în cadrul cărora participanții și-au demonstrat abilitățile sau doar și-au încercat norocul.

Participanții, atât câștigătorii cât și cei mai puțin norocoși, au împărtășit cu noi feedback-ul lor despre această experiență. Ne-au povestit câte puțin despre ce a însemnat pentru ei Lan Party National Edition, cum s-au distrat și ce părere au avut despre premii.

LAN Party: National Edition v1: Evenimentul a fost organizat în colaborare de către LSAC București și LSAC Iași, desfășurându-se în 3 faze. Au avut loc 2 faze preliminare, una în Iași, organizată în Sediul LSAC Iași din căminul T19 si in Voodoo Cafe, și una în București, organizată în mediul online. Câștigătorii competițiilor de League Of Legends și FIFA din cele 2 turnee preliminare au participat la faza finală a competiției, organizată în Facultatea de Automatică și Calculatoare, în București.

 

Pe lângă cei menționați anterior, la eveniment au mai participat peste 250 de pasionați de jocuri pe PC si console. Competițiile de HearthStone, DOTA2, Just Dance, Bowling, Mortal Kombat și alte jocuri pe console au captat atenția a peste 400 de student până la primele ore ale dimineții.

LAN PARTY Extra Editon v10: Evenimentul a fost organizat în Facultatea de Automatică și Calculatoare, în București, unde am reunit peste 350 de studenți pasionați de jocuri pe PC și console. Competițiile de League of Legends, HearthStone, DOTA2, FIFA13, Just Dance, Bowling, Mortal Kombat și alte jocuri pe console au ținut în priza peste 400 de studenți.

LAN PARTY Extra Editon v9: Evenimentul a fost organizat în Facultatea de Automatică și Calculatoare, în București, pe parcursul a două zile. În prima zi studenții și­-au dovedit abilitățile la DOTA2 și FIFA, iar în a doua zi, League of Legends respectiv NFS: Most Wanted. Susținătorii au avut șansa de a câștiga premiile turneului de Mortal Kombat jucat pe console Xbox 360 sau cele de la Simulatoarele de Formula 1 oferite de Redbull. Numărul total de participanți a fost de aproximativ 350 de împătimiți ai jocurilor.

LAN PARTY Extra Editon v8: A avut loc în primăvară anului 2012 și a reușit să strângă 350 de participanți înscriși, însă activitățile extra puse la dispoziția publicului: turneu Mortal Kombat pe Xbox 360, Simulator de Formula 1, Console Wii, Guitar Hero, Ping­Pong au ridicat numărul total de persoane la aproximativ 450.