Frequently Asked Questions
 • laptopTrebuie să ne aducem pc-urile/laptop-urile sau vom avea acolo?

  Fiecare participant va avea propriul computer, de aceea trebuie să veniţi cu pc-urile sau laptop-urile personale. La campionatele de FIFA19, Mortal Kombat, dar și la alte competiții surpriză pe care vi le pregătim, vă punem la dispoziție PC-uri/console și controllere.

 • languageAvem acces la internet?

  Da, toţi participanţii vor avea acces la internet.

 • add_circleCum ne putem înscrie?

  Pentru a vă înscrie trebuie să completaţi formularul de pe site, începând cu data de 11 februarie.

 • placeSe pot face şi înscrieri pe loc?

  Nu, înscrierea se face doar în baza formularelor prezente pe site. Desigur, există posibilitatea ca cineva să nu mai poată participa, iar echipele se vor completa cu cei aflați la eveniment.

 • add_alertSe poate înscrie într-o echipă cineva care nu este student la Politehnică? Există un număr minim de membri într-o echipă care trebuie să fie studenţi la ACS?

  Răspunsul la această întrebare depinde de competiție: pentru jocurile care implică un singur participant (LOL 1v1, DOTA 1v1, FIFA19 1v1, Mortal Kombat, Hearthstone) nu se impune o restricție în ceea ce privește facultatea de proveniență a studenților participanți, iar pentru jocurile de echipa la LOL 5v5 se impune ca dintre cei 5 membri ai echipei, minim 2 dintre aceștia să fie studenți ACS, asupra celorlalți 3 participanți neexistând o astfel de restricție; referitor la FIFA19 2v2 se impune ca doar unul dintre membri să fie stundent ACS, asupra celuilalt participant neexistând o astfel de restricție, iar pentru CS:GO 5v5 nu există restricții în ceea ce privește facultatea.

 • groupDacă unul dintre membrii unei echipe, care s-a înscris pe site, nu poate ajunge, cum se procedează ?

  Orice echipă poate completa din nou formularul de înscriere. Astfel, în cazul în care unul dintre membri nu poate ajunge, acesta poate fi înlocuit. Pentru competiție, va fi luată în calcul ultima înregistrare. Atenție însă, aceste modificări se pot face doar în perioada de înscrieri.

 • call_splitPot participa la mai multe competiții?

  Dacă sunt în seri diferite, nu este absolut nicio problemă. Dacă sunt în aceeași seară și există suprapuneri de program între meciuri din competiții diferite ce implică un același jucător și dacă nu se găsesc soluții de reprogramare a meciurilor, jucătorul va fi nevoit să părăsească o competiție 1v1 în favoarea uneia 5v5, iar dacă ambele sunt de același fel va fi nevoit să aleagă competiția din care va fi descalificat.

 • gamepadLa FIFA19 este nevoie să ne aducem joystick de acasă?

  Pentru competiția de FIFA vă punem noi la dispoziție controllere. Voi trebuie să veniți echipați cu chef de joacă şi bună dispoziție!

 • timelapseCât durează o seară de LAN Party?

  Depinde de la an la an. În mod normal, activitățile din fiecare seară ar trebui să se termine în jurul orelor 3:00-4:00 AM, dar acest lucru poate varia în funcție de cât de strânse sunt meciurile. Recordul evenimentului a fost competiția de League Of Legends 5v5 de acum 2 ani, care s-a terminat la ora 10:00 AM.

 • videogame_assetCe alte activități vor mai fi în afara de jocurile pentru competiții?

  Participanţii se vor putea bucura de competiţii pe XBOX ONE sau PlayStation 4.

 • peopleDe unde putem lua mai multe informatii? Cine ne poate ajuta în timpul evenimentului?

  Pentru diverse informaţii, fiţi cu ochii pe site sau pe evenimentul de pe Facebook. În timpul competiţiilor, voluntarii şi GameMasterii vor sta la dispoziţia tuturor concurenţilor în cazul în care aceştia vor întâmpina dificultăţi.

 • schoolÎn ziua competiţiilor trebuie să ne prezentăm cu carnet de student/legitimaţie?

  Da, este necesară prezentarea atât a carnetului de student, cât și a cărții de identitate.

 • homeDe ce să participăm la LAN Party în loc să ne jucăm online?

  Atmosfera de la un eveniment ca LAN Party nu se poate compara cu cea de acasă când te joci online, competitivitatea simţindu-se mult mai puternic la eveniment, când îţi vezi adversarii şi poţi comunica cu aceştia şi cu toţi ceilalţi studenţi din toată ţara cu care împarţi aceeaşi pasiune.